2012 med magi i din hand

Nu är det här. Det NYA året! Många är dem. Löftena. När du nu strukturerar ditt år o avlägger dina löften. Är dem realistiska? Kommer du bli en lyckligare människa av att genomföra dem? Är det detta år som är året för alla? Eller borde du sortera o sätta upp mindre mål? Är målen din? Efter din vilja? Gör dem DIG LYCKLIG.

Vi kan bara göra saker när vi själva vill. Vare sig det gäller ordning o redo. Träning o hälsa. Pengar. Familj. Kärlek.

Fundera över vad detta år ska innebära för dig. Dröm fritt. Men viktigast av allt… dröm för DIG. Dröm för din skull! Förverkliga för DIN skull.

I år är ett av mina nyårslöften att jag ska läsa mer. Jag älskar böcker. Jag blir nästan knäsvag av böcker. Det är något med dem. Som bara ger mig så mycket. Jag tycker böcker bär på en hemlighet och en kunskap. Varje bok. Jag mår så bra av att läsa böcker valda av min intuation. Jag öppnar varje bok med andakt. IT is magic.

En gång sa en vän till mig. – “Men Anna om du nu ska läsa böcker. Läs böcker skrivna av dem som betyder något. Typ nobelpristagare. På så sätt lär du dig något vettigt. Så du slipper  slösa tid.”

Det kändes fel att höra och jag höll inte med. Inte en sekund. Jag  tycker alla människor förtjänar att få sin historia hörd. Alla har något att lära ut o alla är vi unika. Jag kommer alltid värdesätta böcker för dess innehåll. Inte för titeln på den som skrivit den. Det är så jag värderar alla människor. Alla lika – alla olika. Alla unika o värdefulla.

Så nu denna måndag när jag sitter o författar detta så är kärnan. Välj mål som du mår bra av. Välj att förverkliga det DU vill för DIN lyckas skull. Var ödmjuk. Läs mer böcker o se orden som den gåva de är.

PUSS O KRAM O BE  THE  STAR THAT YOU ARE!
/Anna årets största läslus

KÄLLAN till bilden : media.berattarskolan.se/ 2010/01/magisk_bok.jpg

Recommended Posts

Leave a Comment