Ett kvitto från Ing-Marie

Jag startade Sisters in Business 2008. Min dröm var att människor som behöver människor skulle ha en samlingsplats. De som försöker uppfylla sin dröm genom att driva företag eller driva andra egna projekt. Vilket alla gånger inte är så lätt. Denna plats har jag försökt fylla med kärlek och respekt. Mycket mys o mycket harmoni. Sedan har vi den stora biten TRO. Dem som är där ska tro på varandra. Jag ville att de som kom till oss på våra frukostar eller på våra möten skulle fyllas av värme. Alla har inte behov av en kontorsplats och alla kan inte rymmas på vårt kontor. Men alla som kommer till oss kan få värme. Värme och tro. Någon som säger att vi tror på dig. DU KAN! Du är en stjärna och vi ser att du lyser. Visa resten av världen o de kommer bli bländade av förtjusning.

Med min mormors sockor och med kuddar o tyger o människor med hjärtat på det rätta stället så har Sisters blivit något jag älskar. Men det har varit en hård väg att vandra o priset har varit högt. Många minor har jag trampar på och vissa dagar har jag undrat om mitt slit verkligen haft betydelse.

Men så då o då så kommer dem. Kvittona. Kvittona som gör att allt som någonsin varit jobbigt glöms bort. De där små betydelsefulla orden som gör mitt liv så oändligt fint. Som skapar mening och avgör skillnaden.  Det är då jag vet att jag gjort rätt o känner mig så stolt. O glad. O nöjd. Jag driver Sisters för att jag vill inspirera människor o ge värme. Jag bloggar för att ge en bit av mig till de som vill ha den. Ing-Marie tack för din underbara kommentar som du skrev under mitt inlägg om att jag varit i Thailand. JAG blev så GLAD. Det är av ord som dina man växer o som man inspireras av att ha inspirerat.

Kommentar från Ing-Marie på bloggen:
Hej!
Nu har det gått ett år sen jag var på frukostfika hos er! Men det mötet värmer fortfaranade i magen. Du skriver så himla trevligt i din blogg. Att läsa den är som att samtala med dig. Blir så inspirerad!!Jag har också jobbat som en galning och än tligen bokat in en resa för att vidga mina vyer. Hoppas jag har samma klara perspektiv på tillvaron som du när jag kommer hem igen!

Ni ser vad underbart. Cirkeln är sluten. Ing Marie blev inspirerad på Sisters. O nu blir jag inspirerad av att Ing-Marie blev inspirerad. Om man ger – så får man. O världen blir lite bättre för varje gång.

Sprid kärlek – sprid inspiration – sprid glädje – sprid kunskap. Det gör världen bättre. Vi kan alla göra skillnad.
/annaberg

p.s Ing-Marie kom på kaffe någon dag o berätta om din semester, dina insikter och om ditt företagande. Vi e så nyfikna! kram

Recommended Posts

Leave a Comment