Sisters in business
Sisters in business added 4 new photos.November 23rd, 2017 at 3:22am
En härlig avslutning med mycket värme på Affärsskolan för nyanlända i kväll! Besök på Affärsplan Eskilstuna Munktell Science Park och Coompanion. Marcus Bergh Diplom delades ut till våra fantastiska deltagare! Stort tack också till våra proffsiga Idécoacher Tassnim, Samia och Abdul Bari! Det skulle aldrig kunnat bli så bra utan er!! 💗 Vi vill också tacka Sparbanksstiftelsen Rekarne och våra partners #UF #ABF #eritreanskaföreningen #bulsho #Rådek #ungfritid för att ni gör detta möjligt!
Sisters in business
Sisters in businessNovember 23rd, 2017 at 3:22am
We are very proud to present our new Idea coach Abdul Bari Arghandiwal from Afghanistan. Abdul Bari has got a
bachelor degree BBA ‘Bachelor in Business Administration’ from Bakhtar University, Kabul Afghanistan.

Abdul Bari had his own business in his home country and now he supports young up and comming entrepreneurs from Afghanistan through Sisters in business.

Apart from that Abdul Bari also work with ‘Svensk Juridik’ as a lawyer assistant for asylum seekers.

Welcome to Sisters in business!!!
Sisters in business
Sisters in business added 5 new photos.November 23rd, 2017 at 3:22am
En fantastiskt kväll med fantastiska talare. Tack till Terron Musgrove, Mam Foon, Sarah Ismail och Hugo Ortiz Dubon.
Sisters in business
Sisters in businessNovember 23rd, 2017 at 3:22am
Sisters in Business presenterar Hugo Ortiz Dubon en utav våra fantastiska talare som kommer att berätta om hans fascinerande bakgrund och hur han kommit in i företagandet för att jobba med samhällsfrågor. Missa inte Hugo , kom och lyssna på honom i eftermiddag.

Hugo är medgrundare av företaget We Link Sweden och olikhetsstrateg. Främsta styrka: Förstå olikheter i organisationer och utarbeta innovativa strategier för förändring
"Jag är verksamhetskonsult med en interdisciplinär utbildning i Internationell migration och etniska relationer i botten. Jag har flera års erfarenhet av organisationsutveckling i offentlig och privat sektor, i regionala, nationella och internationella projekt."

Från den trygga uppväxten i Lund har Hugo gjort en lång resa från att vara en eldsjäl inom civila samhället till att jobba internationellt. För att nu driva företag.
Sisters in business
Sisters in businessNovember 23rd, 2017 at 3:22am
Sisters in Business presenterar Terron Musgrove, ICF professionell livscoach och business coach berättar om sitt liv och företagsresa. Vill du veta mer så kom imorgon och lyssna på Terron.

Terron säger, "Om det känns som att du kommer bli överkörd sv en röd buss så kanske det stämmer"
Livet är stadier av hopp och förtvivlan. Medgång och motgång. Mörker och klarsynthet. Terron har upplevt de flesta och är rik på kunskaper, insikter och verktyg. Upplevelserna har gjort honom engagerad. Modig. Ärlig. Ödmjuk. Men varför låter vi våra rädslor styra eller hindra oss från att ta oss dit vi vill? Varför låter vi våra rädslor göra så att vi fastnar i livet?
Sisters in business
Sisters in businessNovember 23rd, 2017 at 3:22am
Sisters in Business är oerhört stolt att få presentera Sarah Ismail som en utav våra talare på torsdag. Hon har något viktigt som hon vill förmedla till alla som har en dröm.

Sarah Ismail är en stylist som startade sitt företag för ett år sedan efter att hon lämnade Krull Magazine, vilket är en Afro-Scandinavisk online tidning.