Sisters in business
Sisters in business added 2 new photos.January 23rd, 2018 at 7:30am
Great news! Sisters in business will attend and hold a speach at the Women & Business conference at Hotel Waterfront in Gothenburg on 25th of January. One Stop Future Shop are organizing the conference. Thank you for inviting us! www.onestopfutureshop.com
Sisters in business
Sisters in businessJanuary 23rd, 2018 at 7:30am
Hej alla! Terron Musgrove är en ICF professionell coach. Terron har nyligen talat på ett Sisters in Business event i oktober 2017. Han har en unik fingertoppskänsla för vad människor behöver för att komma framåt i livet, detta i kombination med gedigen erfarenhet och kompetens gör honom till en coach i särklass. Om det är någon här som är ute efter personlig utveckling så börja med att lyssna på hans podd.

NÅGRA ORD PÅ VÄGEN från Terron Musgrove
Under 2017 var jag inbjuden gäst i ett tiotal podcasts. Det ledde senare till att jag även fått möjligheten att skriva en del artiklar i olika tidningar. Responsen jag fått från personer som läst och lyssnat från olika håll är att NÅGRA av de ORDEN jag delat med mig av haft en betydelse och inverkan PÅ VÄGEN i deras liv. Min önskan har alltid varit att min tid här på jorden ska ha betytt något meningsfullt. Att den ska betytt något för mig själv. Men också för andra. För dig som läser det här. Och vem vet? Kanske kan NÅGRA ORD PÅ VÄGEN skapa en förändring hos dig som påverkar din omgivning. Dina barn. Dina föräldrar. Dina syskon. Dina vänner. Dina kollegor och kunder. Kanske kan din förändring leva vidare i kommande generationer. Då har min önskan blivit uppfylld, att min tid här på jorden betytt något.

Därför startar jag nu min egen podcast med NÅGRA ORD PÅ VÄGEN, kanske din väg genom livet.

#NÅGRAORDPÅVÄGEN
Sisters in business
Sisters in business
Sisters in businessJanuary 23rd, 2018 at 7:30am
I kväll presenterade Samia Dahir och Annika Löfgren från Sisters in business resultaten från projektet Entreprenörshub för nyanlända i Eskilstuna.på Sparbanksstiftelsen Rekarnes möte. - Vi är oerhört stolta och glada över att ha fått äran att vara med i kväll och för att ni har trott på oss och vår verksamhet! Vi fortsätter så klart med affärsskolorna under våren 2018 och ser fram emot fortsatt fint samarbete!
#Sparbanksstiftelsenrekarne
Sisters in business
Sisters in businessJanuary 23rd, 2018 at 7:30am
Nominera årets innovatör i Eskilstuna senast 30 november!
http://eskilstunanaringsliv.se/nominera
Sisters in business
Sisters in business added 4 new photos.January 23rd, 2018 at 7:30am
En härlig avslutning med mycket värme på Affärsskolan för nyanlända i kväll! Besök på Affärsplan Eskilstuna Munktell Science Park och Coompanion. Marcus Bergh Diplom delades ut till våra fantastiska deltagare! Stort tack också till våra proffsiga Idécoacher Tassnim, Samia och Abdul Bari! Det skulle aldrig kunnat bli så bra utan er!! 💗 Vi vill också tacka Sparbanksstiftelsen Rekarne och våra partners #UF #ABF #eritreanskaföreningen #bulsho #Rådek #ungfritid för att ni gör detta möjligt!
Sisters in business
Sisters in businessJanuary 23rd, 2018 at 7:30am
We are very proud to present our new Idea coach Abdul Bari Arghandiwal from Afghanistan. Abdul Bari has got a
bachelor degree BBA ‘Bachelor in Business Administration’ from Bakhtar University, Kabul Afghanistan.

Abdul Bari had his own business in his home country and now he supports young up and comming entrepreneurs from Afghanistan through Sisters in business.

Apart from that Abdul Bari also work with ‘Svensk Juridik’ as a lawyer assistant for asylum seekers.

Welcome to Sisters in business!!!