Shewolf by Annette!

Hittade en grym artikel om Shewolfs. Som är skriven av Annette Sandgren. Här kommer ett litet smakprov från det hon skrev. Tycker att det speglar en rätt bra beskrivning av hur många entreprenörer känner. Jag själv har alltid funderat på hur det kommer sig att hur många nederlag jag än har haft så har jag alltid rest mig. Det är en tanke jag ältat. Är det jag eller flera som fungerar såhär. Visst är prestationsviljan stor o jag vill alltid leverera. men det är so Annette beskriver. Man reser sig o borstar av dammet o fokuserar frammåt och på allt som är bra. Tänk vad härligt det är när man läser något som stämmer in på ens egna känslor o mönster. Det är en insiktsfull känsla!

“Men det som gör oss enormt starka är vår medvetenhet om att vi gjort vårt absolut allra bästa hela vägen utifrån de förutsättningar som fanns. Vi är fullt medvetna om att vi lagt in all vår kraft, energi och styrka i varje minsta detalj. Så när tårarna är torkade – för yes shewolfs gråter också ibland av uppgivenhet, frustration, ilska och sorg – så ställer vi oss upp, dammar av oss, reflekterar och lagrar all den feedback som kommit till oss för att ge oss ut på arenan igen.”

Jag tycker ni ska läsa artikeln. Den är grym. Och är det något jag älskar så är det när jag smakar på nya uttryck. Shewolf. Det räcker att bara säga det så känner man. Styrka. Eller vad säger ni?

Recommended Posts