Landet lagom

Allt eller inget. Jag är allt eller inget. Aldrig lagom aldrig mittemellan. Ofta har jag kämpat för att förändra mig själv till att vara mer lagom. Inte alltid göra allt till hundra procent eller snarare 300 procent. Jag har tänkt att det skulle vara så skönt att bara vara. Men jag har insett att det är inte jag. O jag är jag o mina drag lyser igenom trots att jag försökt dämpa dem.

Jag tycker egentligen att lagom låter så skönt. Fast trots det så har jag lämnat det. Jag har accepterat, insett och börjat uppskatta min personlighet. De säger att man ska förstärka det som är bra. Och ja nu har jag nog kommit dit att jag börjar uppskatta ALLT ELLER INGET personligheten. Ibland blir jag trött o tappar tålamodet o ryter i för mig själv – NU E JAG LITE TRÖTT PÅ ALLAT ELLER INGET ANNA. MEN SNART GÅR DET ÖVER O DÅ BLIR JAG GLA IGEN.

Landet lagom verkar fridfullt och skönt. Tänk att semestra där. Inte ens på min semester hittar jag dit. Jag bara är allt eller inget. TIll o med på semestern så händer det tusen saker o nya projekt tar fart o alla energicylindrar tar form.

Jag har nu lärt mig att älska allt eller inget. Det som är det fina med att vara människa och växa och utvecklas –  att man lär sig. Hur man är. Det är viktigt att veta hur man är och hur man uppfattas och jobba med sig själv så man försäker bli en bra medmänniska.

Peace love and understanding! 🙂

Recommended Posts

Leave a Comment