Tillbaka från Thailand!

Nu har jag varit i Thailand 3 veckor. Oj vad härligt det varit. Jag har solat vilat ätit myst och “aktivitetat” mig.

Jag har bara varit. O det har varit underbart. Jag säger som såhär. 1 månad per år (ej sommartid) borde vi vara lediga och resa bort och byta miljö. Det är givande och löser upp många band. Födelen med det är att du känner vilka band du knyter tillbaka när du kommer hem. De som inte borde vara blir enklare att klippa. Jag tror vi alla känner vad som ska vara och icke vara. Har du fortfarande passion när du kommer hem så vet du att du är rätt.

Det är fantastiskt att fått gjort denna resa och jag är så glad för att jag äntligen fått tid till att fylla upp min energi. Jag har verkligen behövt det. Senast jag var ledig såhär länge var sommaren 2003. Sedan dess har jag jobbat pluggat o startat företag. Alla som startat företag vet att det är några slitår innan det börjar rulla på.

Men det är så kul att driva företag och det är härligt att göra det man brinner för och styra sina dagar. Faran är att man jobbar för mycket och att det man gör är så roligt så man aldrig har någon fritid eftersom man jobbar då med. Med sin passion. Men nu är den här. Tiden för strukturerat jobbande och en massa ledighet. Det känns kanon och jag rekommenderar er alla som arbetar hårt att vara lediga mycket. Oj vad man behöver det.

För att vara på den säkra sidan angående min ledighet har jag redan skrivit in en massa ledighet framöver och bokat in nästa resa. Datum och destination är inplanerat. Dock är det ett bra tag tills dess men ändå. Done and done.

Dessutom har jag varit urusel på att blogga här på sistersbloggen. Men nu är skrivarlusten tillbaka och jag bara längtar efter att fylla er med lite inspiration o tokigheter. Så häng med.

Love Business and Travel! / anna tillbaka från Thailand.

Recent Posts

Leave a Comment